Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek

Üdvözöljük a honlapunkon. Azzal, hogy továbbra is olvassa és használja ezt a weboldalt, Ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeinket. Ha nem ért egyet bármely alábbi szabályzattal illetve feltétellel, kérjük ne használja a honlapunkat.

A “Theresia Company Ltd” vagy “Mi” megnevezés a weboldal tulajdonosára utal, amelynek regisztrált neve és székhelye: Theresia Company Ltd, 77 High Street, Littlehampton, BN17 5AG, United Kingdom. Cégünk nyilvántartási száma: 08294451. Az “Ön” megnevezés a weboldal mindenkori olvasójára, felhasználójára utal.

  • A személyes adatok védelme

A www.penzkuldeskulfoldre.com weboldalra (továbbiakban weboldal) elküldött személyes adatokra, és személyes adatokat is tartalmazó anyagokra a weboldalon közzétett “Adatkezelési tájékoztatóban” meghatározott feltételek vonatkoznak.

  • Az adatok pontossága, teljessége, időszerűsége

A Theresia Company Ltd célja, hogy általános információkat közvetítsen a weboldal segítségével. A tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. Sem mi, sem harmadik fél nem nyújt semmiféle garanciát, jótállást az oldalon szereplő információkért.

Ön tudomásul veszi, hogy az oldalon szereplő információk és anyagok tartalmazhatnak pontatlanságokat vagy hibákat és mi kizárjuk a felelősséget az esetleges hibákból, hiányosságokból, vagy pontatlanságokból adódó károkért a legteljesebb mértékben.

Ön tudomásul veszi, hogy az oldalon található információkra csak a saját felelősségére hagyatkozhat, illetve tudomásul veszi, hogy a weboldalon található információk esetleges változásainak további figyelemmel kísérése szintén a saját felelőssége. A Theresia Company Ltd a mindenkori változtatás jogát fenntartja.

  • Linkek

Ez a honlap tartalmaz más honlapokra mutató linkeket. Ez az Ön kényelmét szolgálja, nem jelenti azt, hogy mi támogatjuk ezeket a honlapokat, sem azt, hogy mi egyetértünk azok tartalmával. A hivatkozásokat jóhiszeműen bocsátjuk az Ön rendelkezésére. Mi nem vállalunk felelősséget a belinkelt honlapok tartalmáért, valódiságáért, pontosságáért és azok működéséért. Amennyiben a tudomásunkra jut, hogy bármely link jogsértő információt tartalmaz, azonnali hatállyal eltávolítjuk azt.

  • Szellemi alkotáshoz fűződő jogok

Ez a weboldal a Theresia Company Ltd. (77 High Street, Littlehampton, BN17 5AG, United Kingdom) szellemi terméke és szerzői jogi védelem alatt áll.

A www.penzkuldeskulfoldre.com honlapon olyan anyagok, információk találhatóak amelyek a mi saját írásaink, saját tartalmaink, saját szerzeményeink vagy a tulajdonosa átadott nekünk felhasználásra, használatra. Ezen anyagok bármely részének bármely formában történő másolása, sokszorosítása, – beleértve az idegen nyelvre történő lefordítását és idegen nyelven való közzétételét is – más weboldalon vagy bármely műben történő felhasználása a Theresia Company Ltd írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos, vagy díjköteles.

A honlapon közzétett cikkek, fotók, videók és egyéb szerzői alkotások kizárólag a Theresia Company Ltd írásbeli hozzájárulásával használható fel vagy közvetíthető a nyilvánosság felé. A Theresia Company Ltd fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A weboldal bármely részének, bármely tartalmának másolása, változatlan, vagy nagymértékben hasonló, vagy összetéveszthetően azonos tartalmú szöveges és képi átvétele, feldolgozása, annak bármilyen egyéb felhasználása előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül tilos, vagy díjköteles.

Amennyiben Ön az engedélyünk nélkül használja a szellemi termékünk valamelyikét részben vagy egészben, avagy ahhoz nagymértékben hasonló, vagy összetéveszthetően azonos tartalmú, átdolgozott szöveget, vagy fotót használ, azzal szerzői jogsértést követ el és kártérítési kötelezettsége keletkezik cégünk felé.

A honlap bármely részének vagy bármely tartalmának engedély nélküli másolása, sokszorosítása, vagy jogosulatlan felhasználása bűncselekmény, ami azonnali büntető-és polgári jogi következményeket von maga után.

  • Kötbér a jogellenes használatért

Amennyiben a weboldalunk bármely oldalának tartalmát harmadik személyek honlapján, vagy egyéb, nyomtatott kiadványában azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) naponta 500 GBP kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak és külön értesítés nélkül kezdeményezzük a további jogi lépéseket.

A jogosulatlan másolással, tartalomfelhasználással, illetve bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

A kötbér megfizetése nem jelenti azt, hogy a tartalom, vagy a védjegy használatára jogosulttá válik.

  • Kártalanítás

Ön vállalja, hogy kártalanítja a Theresia Company Ltd-t minden olyan költség, eljárás, követelés, veszteség, kártérítés, vagy kiadás vonatkozásában, amely az Ön által elkövetett bármely jogsértés vagy gondatlanság miatt közvetve vagy közvetlenül keletkezik.

  • Angol törvény

A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy ezen feltételek Anglia törvényei szerint értelmezhetők és érvényesíthetők.

Ön a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából adódó esetleges jogviták és követelések Anglia, Észak-Írország, Wales és Skócia (Egyesült Királyság, United Kingdom) jogszabályainak hatálya alá tartoznak.

  • Jogi információk és kapcsolatfelvétel

Az Egyesült Királyság adatvédelmi törvényének értelmében tájékoztatnunk kell Önt, hogy ki az adatkezelője jelen weboldalnak. Az adatkezelő az esetünkben: Theresia Company Ltd, 77 High Street, Littlehampton, BN17 5AG, United Kingdom. E-mail: info@angliaikisokos.com.

A Theresia Company Ltd fenntart minden jogot a felhasználási feltételek kibővítésére illetve megváltoztatására, ezért kérjük látogasson el erre az oldalra gyakrabban.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019 Rita Somlai