TransferWise ajánlói link: Ingyenes pénzátutalás

A szolgáltatás maga zseniális. Immár a világ 59 országába tudunk utalni pénzt a segítségével a mindenkori deviza középárfolyamon. Ráadásul, TransferWise ajánlói link segítségével az első utalásunk akár teljesen ingyenes lehet.

Jó hírünk van! A TransferWise oldalunk látogatói számára ajándékba adja az első átutalás díját 1000 angol font (GBP) értékhatárig. A TransferWise ajánlói link minden olvasónknak segít megtakarítani a külföldi átutalás díját.

Ehhez csupán annyi szükséges, hogy ide kattintva regisztrálj egy ingyenes TransferWise fiókot, majd onnan utalj pénzt külföldre.

Mivel nincs minimum küldendő összeg, így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatjuk a TransferWise szolgáltatás működését.

Rendkívül egyszerű aktiválni a kedvezményt, csak kattints az alábbi linkre, és regisztrálj: TransferWise ajánlói link.
A képernyőfelvétel 2019. március 12-én készült.

A link iPhone, iPad, vagy Android eszközökről és más valuták esetében is tökéletesen működik.

Figyelem! Megszakított átutalás esetén elveszítheted a kedvezményre való jogosultságot!

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019 Rita Somlai
About Rita Somlai
Külföldön élek 2011 óta. 2012-ben fedeztem fel a TransferWise szolgáltatásait. Ma már nem is tudnám elképzelni egyszerűbben és olcsóbban a valutaváltást és a külföldi pénzküldést. Azzal, hogy bizalmat szavaztam nekik rengeteget spóroltam és közben nyugodtan aludtam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Leave a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..